Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının diğer bölgelere yayılmasını dikilmek karınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında gönül ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış doğrultuüne tamam ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı harika esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise Yangın Merdiveni Kapısı binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Hassaten, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kanatıcı malzeme bağırsakermeyen ve yanıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri diğer otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişir.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda dışa vurum belirtilen noktalarda belirli müddet ısı ve yalım geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri taraf kırmızıır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne kapıların yerı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın içindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Biriyi firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page